"Jet Çözüm Ekibi" projesi hayata geçirildi

Çorlu Belediyesi, yollarla ilgili müdahale gerektiren sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla "Jet Çözüm Ekibi" projesini hayata geçirdi.

GÜNDEM 5.06.2020 16:34:00 0

 

Çorlu sınırları içerisindeki yollarda yaşanan sorunlar için göreve başlayan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Jet Çözüm Ekibi, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verecek.

 

"TALEPLER EN KISA SÜREDE KARŞILANACAK"

 

Çorlu Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşların yollarla ilgili taleplerini dikkate alarak harekete geçecek ekiplerimiz, Çorlu Belediyesi sorumluluk alanında yer alan sokak, cadde ve bulvarlarda ortaya çıkan sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak üzere canla başla çalışmaya hazır olarak bekleyecek. WhatsApp uygulaması ile 0533 020 59 59 numaralı telefondan Jet Çözüm Ekibi’ne ulaşabilecek olan vatandaşlarımız, Çorlu Belediyesi’nin sınırları içerisindeki yollarda yaşanan asfalt sorunlarının fotoğrafını çekerek konum bilgisi ile yolladıklarında ekiplerimiz en kısa sürede söz konusu adrese ulaşarak çalışmalara başlayacak ve talepler en kısa sürede karşılanmış olacak" denildi.

 

Haber / Ruşa ELMA