Çorlulu öğrenciler harçlıkları ile destek oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 'Askıda Fatura' uygulamasına Çorlu'dan da destek geldi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerinden 4. sınıf öğr

GÜNDEM 27.05.2020 16:28:00 0
Çorlulu öğrenciler harçlıkları ile destek oldu

 

Çin'de ortaya çıkan ve ülkemizi de etkisi altına alan küresel salgınla mücadele ederken bir yandan da ekonomik anlamda zor günler yaşayan vatandaşlara yardımcı olabilmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 'Askıda Fatura' uygulaması başlattı.

 

"İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIMCI OLMAK İSTEDİK"

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu öğrencilerinden 4. sınıf öğrencisi Arif Yiğit Okan ve 2. sınıf öğrencisi Eren Yağız Okan biriktirdikleri harçlıkları ile ‘Askıda Fatura’ kampanyasına destek oldular. Okan kardeşler belediyeye gelerek zarflara yerleştirdikleri harçlıklarını Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teslim etti.  Arif Yiğit Okan ve Eren Yağız Okan, projeye destek olabildikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Biriktirdiğimiz harçlıklarımızla ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmak istedik” dedi.

 

"ÇOK DUYGULANDIK"

 

Öğrencilerin harçlıklarıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ettikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Yardımsever ve iyi kalpli çocuklarımızla gurur duyuyorum. Küçük yaştan itibaren sorumluluk duygusuyla hareket etmeleri ve biz yetişkinlere örnek olmaları karşısında çok duygulandık. Ancak ve ancak 7’den 70’e birbirimize destek olarak bu zor süreci atlatabiliriz. Çocuklarımızın bu güzel davranışının ülkemize hatta tüm dünyaya örnek olacağı düşüncesindeyim” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN