28 çocuğa bayram kıyafeti yardımı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık'ın öncülüğünde Kırklareli'ye gelen Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TUKESDER) Başkanı ?

GÜNDEM 22.05.2020 12:47:00 0
28 çocuğa bayram kıyafeti yardımı

 

 

Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TUKESDER) Başkanı Öznur Öztunalı ile beraberindekilere kurum hakkında bilgiler veren Müdür Hakan Yağan, yardımlarından dolayı çocuklar adına dernek yetkililerine teşekkür etti.

 

TRAKYA BÖLGESİNE AÇILMAYA BAŞLADI

 

Çorlu’da bulunan Trakya Umudunu Kaybetme Elim Sende Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin, artık tüm Trakya Bölgesi’ne açılmaya başladığını belirten Soner Ilık da “Dernek umutsuzluğa düşmüş birçok kişiye umut olmaya devam ediyor. Birçok ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı gönüllü yardımlarla kendinden söz ettiren bu derneğin Kırklareli’de yaptığı bu yardıma aracılık etmekten son derece mutluyum. Bu yardım ile burada barınan 28 çocuğumuz Ramazan Bayramı’na yeni kıyafetleri ile girerek, neşeli bir bayram geçirecekler. Yapılan bu yardımların herkese örnek teşkil etmesini diliyorum” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA