Kaymakam Hamitoğlu: Büyük bir iftihar kaynağı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 101. yıl dönümü kutlama mesajı paylaşan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, "19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmasının yanında milletimiz

GÜNDEM 18.05.2020 15:53:00 0
Kaymakam Hamitoğlu: Büyük bir iftihar kaynağı

 

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 101. yıl dönümü dolayısıyla mesaj paylaştı.

 

"GENÇLİĞE EMANET ETTİ"

 

19 Mayıs'ta milli mücadelenin fitilinin ateşlendiğini ve tarihimizde önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Kaymakam Hamitoğlu, "19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmasının yanında milletimiz için büyük bir iftihar kaynağı, inanç, bağımsızlık ve kararlılık sembolüdür. Ata'mız kurtuluş savaşını zaferle sonuçlandırdıktan sonra yeni Türkiye'nin ayaklarını sağlam temellere oturtmak için çok önemli devrimler gerçekleştirdi. Bu devrimleri ise gelecek olarak gördüğü gençliğe emanet etti"

 

"GELECEĞE GÜVENLE BAKMALISINIZ"

 

 Kaymakam Hamitoğlu, "19 Mayıs, Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın ifadesidir. Sevgili gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız" ifadelerini kullandı.

 

 Haber / Buse SERİN