Optimed, 'Online Doktor Hizmeti' başlattı

Özel Optimed Hastanesi, yeni tip koronavirüs salgın sürecinde hastaneye gelemeyen hastalar için geçtiğimiz ay yeni bir sağlık hizmeti başlattı.  Hayata geçirilen online doktor hizmeti ile evden çıkamayan vatan

GÜNDEM 15.05.2020 17:24:00 0
Optimed,

 

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, sundukları yeni sağlık hizmeti ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Çalışkan, "Online Doktor” hizmeti ile hastaneye gidemediğiniz durumlarda, bulunduğunuz yerden randevu alarak ihtiyacınız olan branştan uzmanınıza online ulaşabiliyor ve görüntülü görüşme ile sağlığınızla ilgili merak ettiğiniz konuları danışabiliyorsunuz" dedi.

 

"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

 

Uzmanların hastaneye  gelinmesi gereken durumlarda vatandaşları bilgilendirdiğini de kaydeden Çalışkan, "Sadece gerekli hallerde tanı ve tetkik işlemleri yaptırmak için gelmeniz gerekirse uzmanımız sizleri bilgilendiriyor, ardından kontrolleriniz ve sonuçlarınız için hastaneye gelmenize gerek kalmadan online görüşebiliyorsunuz. Koronavirüs sürecinde başlattığımız sağlık hizmetini ertelemek istemeyen hastalarımız için online yöntemle çözüme kavuşturmak adına, onların her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik" dedi.

 

"SAĞLIK İHMALE YA DA ERTELEMEYE GELMEZ"

 

Çalışkan, online doktor hizmeti çerçevesinde görüntülü görüşme için nasıl başvuru yapılacağını da şu şekilde anlattı; "Hastalarımız, Optimed Hastanesi'nin çağrı merkezinden veya WhatsApp İletişim hattından bize ulaşarak randevu alabiliyor. Başvuru onaylandıktan sonra hastalarımıza randevu bilgisi için geri dönüş sağlıyoruz. Uzmanlarımız hastalarımızı randevu saatinde görüntülü arıyor ve görüşmeye başlıyor. Online görüşme süresi her branşın muayenesi ne kadar ise o kadar dakika sürüyor. Bu dönemde zorunlu olmadıkça evden çıkmayan ama bizlere ihtiyaç duyan hastalarımıza bu şekilde hizmet vererek sağlıklarının daima güvende olduğunu hissettirdik.  Artık desteğe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza da hastanemizde en güvenli koşullarda sağlık hizmeti almaları için önlemlerimizi de alarak nitelikli ve güvenli sağlık hizmetine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sağlık ihmale ya da ertelemeye gelmez"

 

Haber / Buse SERİN