Albayrak, Kapaklı'da incelemelerde bulundu

Hafta mesaisine Kapaklı'da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçede çeşitli incelemelerde bulunurken, vatandaşlarla da bir araya gelerek büyükşehir belediyesinin Kapaklıâ?

GÜNDEM 11.05.2020 17:50:00 0
Albayrak, Kapaklı

 

 

Kapaklı İlçe Merkezi ve Pınarca Mahallesi arasında tamamlanan doğal gaz ve altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Albayrak, “Tretuvar çalışmalarını tamamladığımız caddemizin, Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmalarına başlamış bulunmaktayız” diyerek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

 

DERELER TEMİZ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

 

Çayır Dere ve Çeşme Deresi’nde de incelemelerde bulunan Albayrak, “Derelerde ıslah çalışmaları yapılacak. Kapaklı’da vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu Çayır Dere ve Çeşme Deresi’nde incelemelerde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu derelerimizin temizlik çalışmalarına Ramazan Bayramı'ndan sonra başlıyoruz” dedi. Albayrak, çalışmaların ardından dereleri temiz bir görünüme kavuşturmuş olacaklarını söyledi. Albayrak’a incelemelerinde Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ender Dubaz da eşlik etti. Kapaklı’daki temaslarının ardından Çerkezköy'e geçerek Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret eden Albayrak,  Akay ile Çerkezköy'de devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında görüşmeler yaptı.

 

Haber / Buse SERİN