Vali Bilgin'den Kırklarelililere teşekkür

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 50 gündür sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar Bilim Kurulu'nun aldığı karar sonrası önce

GÜNDEM 11.05.2020 16:27:00 0
Vali Bilgin

 

Vali Osman Bilgin daha önce yaptığı açıklamada, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı Kırklareli'nde, uzun zamandır evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşların 10 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıkacağını, yaşlıların dışarı çıkacağı saatlerde diğer vatandaşların gönüllü olarak evlerinden çıkmamaları konusunda Kırklareli halkından ricada bulunmuştu.

 

 

"KORONAVİRÜS, TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİL"

 

Vali Bilgin’in ricasına hassasiyet gösteren Kırklareli halkı, sokağa çıkmayıp kurallara uydu. Kırklareli halkına teşekkür eden Vali Bilgin, “Kısıtlama getirilerek uzun süre evlerinde kalan 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın 10 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıktığı süre içerisinde gönüllü olarak evlerinden çıkmayarak, hassasiyet gösteren ve uyarıları dikkate alan, sosyal mesafe kurallarına uyan Değerli Kırklarelili vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Koronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN