Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı, 29 Ekim'de açılacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu'da yapımı devam eden Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı'nda incelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Albay

GÜNDEM 7.05.2020 13:27:00 0
Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı, 29 Ekim

 

 

İncelemelerinde Kadir Albayrak'a; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Sabahattin Çalışkan ve Mustafa Şahsi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez ve TESKİ Hayrabolu Şube Müdürü Alpay Çeviren eşlik etti.

 

 

"ÖNEMLİ BİR DEĞER KATACAK"

 

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı'nda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Albayrak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda açılışını gerçekleştireceğimiz Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı'nda bazı incelemelerde bulunduk. Yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Hayrabolu ilçemize önemli bir değer katacak olan ve 29 Ekim'de açılışını gerçekleştireceğimiz Hayrabolu Katlı Otoparkı ilçemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

TOPLAM OTOPARK ADEDİ 258

 

Katlı Yeraltı Otopark hakkında bilgi veren yetkililer de, "Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı tamamlandığında 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip olacak. 3 adet bodrum kattan oluşan Katlı Yer Altı Otopark inşaatının parsel alanı: 4.043,70 metrekare. Toplam yapı inşaat alanı 9.921,36 metrekare. Katlı Yeraltı Otoparkı projesinde; proje üç katlı olup, birinci bodrum katta su deposu, teknik hacim, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, depolar, umumi kullanıma açık kadın-erkek tuvaleti, 77 adet otopark, bisiklet ve motosiklet park alanı bulunmaktadır. İkinci ve üçüncü bodrum kat 3.307.12 metrekare olup teknik hacimler, depolar, personel odası toplamda 181 adet otopark, bisiklet ve motosiklet park alanı bulunmaktadır. Toplam otopark adedi 258'dir. Meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturma alanları vardır. 1 tanesi Atatürk heykeli olmak üzere 3 adet heykel kullanılacaktır. Konser alanı için sahne ve oturma birimleri düzenlenmiştir" dedi.

 

Haber / Buse SERİN