Ergene'deki park ve bahçelerde yaz hazırlığı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçe genelinde dezenfektan çalışmalarının tüm yoğunluğuyla sürdüğünü diğer taraftan da park ve yeşil alanlarda yapılan peyzaj düzenleme çalışmala

GÜNDEM 4.05.2020 18:38:00 0
Ergene


 

Yüksel, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelede alınan önlemlerin sürdüğünü ve diğer yandan belediyecilik hizmetlerinin de aksamadan devam ettiğini kaydetti.

 

"KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA SÜRDÜRÜLÜYOR"

 

Salgında iyileşen hasta sayısının her geçen gün arttığı ülkemizde tedbirlerin de sıkı sıkıya uygulandığını kaydeden Yüksel, "Ergene Belediyesi de salgın sonrası süreç için ilçede hazırlıklarını sürdürüyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olan Park ve Bahçeler biriminde bulunan ekipler bu kapsamda ilçe genelinde ki parklar ve yeşil alanlarda kapsamlı bir çalışma sürdürmeye başladı" dedi.

 

"YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK"

 

Yüksel, "Ergene'deki parklar yaza hazırlanıyor. Yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan park ve bahçelerde peyzaj düzenlemeleri başlatıldı. Vatandaşlarımızın en büyük sosyal faaliyet alanlarında olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bahçe ve yeşil alanların bakıma alınmasının yanı sıra ilçe merkezinde ve yol kenarlarında bulunan ağaçları budayarak gençleştirme çalışmalarımızda sürüyor. Park ve bahçelerde yapılan bahar bakım çalışmalarımız yaz boyunca devam edecektir" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN