Kapaklı'ya spor salonu ve sahalar kazandırılacak

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı'ya kazandırılacak spor tesislerinin protokolünü imzaladı.

GÜNDEM 16.04.2020 13:42:00 0
Kapaklı

Protokol ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yetkisinde bulunan okul bahçelerine Kapaklı Belediyesi tarafından 1 adet 500 seyircili spor salonu, 3 adet çok amaçlı mini basketbol sahası, 4 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak.

"11 İLÇEYE ÖDENEK YAPILDI"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz Kasım ayında Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tekirdağ Valimiz Aziz Yıldırım ve milletvekillerimizin de katılımıyla Tekirdağ'a yapılacak yaklaşık 110 milyon liralık gençlik ve spor yatırımları ile ilgili bir protokol imzalamıştık.  Yatırımlarla alakalı 11 ilçeye ödenek yapıldı. Biz de ilçemizde yer sıkıntısı yaşadığımızdan dolayı projeleri okullarımızın bahçesine yapmayı uygun gördük." dedi.  

ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE BAŞLAYACAK

Çetin, "Konuyla alakalı Kaymakamımızın da katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle protokol imzaladık. İlçemizdeki okul bahçelerine, öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve daha iyi zaman geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 1 adet 500 seyircili spor salonu, 3 adet çok amaçlı mini basketbol sahası, 4 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak." ifadelerini kullandı. Çetin, çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını belirterek yatırımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber / Buse SERİN