Marmaraereğlisi'nde psikolog hizmeti başlatıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle endişe ve kaygı taşıyan vatandaşlara yönelik, ücretsiz psikolog desteğ

GÜNDEM 14.04.2020 12:04:00 0
Marmaraereğlisi

Salgının ülkemizde görülmesiyle beraber, tüm toplu alanlar ile caddeleri düzenli olarak dezenfekte etmeye başlayan Marmaraereğlisi Belediyesi, maske üretiminin ardından, kamu alanlarına dezenfeksiyon kabini koymaya başladı.

"HİZMETE SUNDUK"

Süreci büyük bir titizlikle yürüttüklerini kaydeden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, "Koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Virüs salgını nedeniyle psikolojisi bozulan aile ile bireyleri de kapsama alanına alarak psikolojik danışmanlık destek hattını da hizmete sunmuş bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.  

Tüm İmkanlarımızı Seferber Edeceğiz

Ata, "Siz evde kalın, biz görevimizin başında, her türlü durumda sizin yanınızdayız. Korona virüs salgını sebebiyle yeni bir sürece geçmiş bulunmaktayız. Virüs sebebiyle kaygı ve endişe duyan, panik yaşayan vatandaşlarımıza telefonla terapi şeklinde uzman psikoloğumuz tarafından danışmanlık hizmetimizi sağlanacaktır. Vatandaşlarımızın öncelikle yapmaları gereken en önemli şey evde kalmaktır. Mecbur olmadıkları sürece evden çıkmasınlar. Biz belediye olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arsında Marmaraereğlisi Belediyesi’ni 0850 440 09 92 telefon numarasından arayarak kayıt oluşturabilir ve psikolojik destek alabilirler." ifadelerini kullandı. 

Haber / Ruşa ELMA