Kamu kurum binaları dezenfekte edildi 

Süleymanpaşa Belediyesi'ne bağlı ekipler yeni tip koronavirüsü ile mücadele kapsamında şehrin dört bir yanında ilaçlı su ile yıkama çalışmalarını sürdürdürüyor. Ekipler, halkın yoğ

GÜNDEM 3.04.2020 18:01:00 0
Kamu kurum binaları dezenfekte edildi 

 

Süleymanpaşa Belediyesi'nden dezenfekte çalışmaları hakkında yapılan bilgilendirmede, "Tekirdağ Adliyesi’nde yapılan dezenfekte çalışması kapsamında binanın tüm odaları, duruşma salonları ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte edildi. Halkın yoğun olduğu PTT binalarında da çalışmalar devam ederken şehirde hizmet veren tüm PTT merkezleri kargo bölümleri de dahil olmak üzere dezenfekte edildi." ifadelerine yer verildi. 

 

"DÜZENLİ OLARAK TEKRARLANACAK"

 

Vatandaşların kişisel hijyenlerine dikkat ederek evlerinden çıkmamalarını isteyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, belediye olarak gerekli tedbirleri almaya devam edeceklerini belirtti.  Yüksel, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında başlattığımız çalışmaları düzenli olarak tekrarlayarak salgın riskinin önüne geçmek için üstümüze düşeni fazlası ile yerine getireceğiz. Süleymanpaşa Belediyesi hizmet binalarını, hastaneleri, sağlık ocaklarını, dispanserleri ve tüm kamu kurum binalarını düzenli aralıklarla dezenfekte ederek olası virüs tehdidinin önüne geçeceğiz." dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE