Yol çalışmaları hızlandırıldı

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Vatandaşların virüsten etkilenmemek i?

GÜNDEM 1.04.2020 13:22:00 0
Yol çalışmaları hızlandırıldı

 

Yaklaşan yaz sezonu öncesi Süleymanpaşa’da denize girilebilen yerlerdeki sorunları da ortadan kaldırmak için çalışan ekipler, Altınova Mahallesi’nde kısmi hasara uğramış yollarda taş tamir çalışması yaptı. Ekipler, Değirmenaltı Mahallesi’ndeki yol seferberliği kapsamında Fetih Sokak’ta da çalışmalarda sona yaklaşılırken Kumbağ Mahallesi’nde ise yapımına hiç başlanılmamış ara sokaklara girerek yol yapım öncesi malzeme serimi gerçekleştirdi.

 

"YOL MEDENİYETTİR"

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Vatandaşların virüsten etkilenmemek için evde kaldığı günlerin kısa sürede geçeceği inancı ile yol yapım ve onarımı çalışmalarını hızlandırarak güzel günler için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar ile uzun yıllardır çekilen yol çilesinin ortadan kaldırılması için verilen uğraşlar yakında meyvelerini verecek. Yol medeniyettir diyerek Süleymanpaşalıların en büyük sıkıntısını ortadan kaldırmak için tüm gücümüzle mücadele ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yakup KARATEPE