Çorlu'da sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yapılan görüşmeler neticesinde Çorlu'dan Türkgücü, Şahpaz, Önerler Mahalleleri ve Tekirdağ'a (ELBİRLİK) taş

GÜNDEM 25.03.2020 13:09:00 0
Çorlu

 

Çorlu Belediyesi, kentte başlattığı koronavirüs önlemlerini sürdürürken yoğun olarak mesai yapan sağlık çalışanlarının hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmak adına ulaşımı ücretsiz yaptı.

 

"ÇÖZÜM ÜRETTİK"

 

Sağlık çalışanlarına destek olunması gerektiğini vurgulayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Büyükşehir Belediyemizin TEKULAŞ kapsamındaki toplu taşıma araçlarını sağlık çalışanlarına ücretsiz hale getirmesinden büyük memnuniyet duyduk. Fakat belediyemize ulaşan bazı sağlık çalışanları kentimizden Önerler, Türkgücü, Şahpaz Mahalleleri’ne ve Tekirdağ’a taşımacılık yapan araçların da ücretsiz olması yönündeki taleplerini dile getirdiler. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Abdullah Baş ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda sağlık çalışanlarımızın mağduriyetlerini giderebilmek adına çözüm ürettik." dedi.

 

"HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

 

Başkan Ahmet Sarıkurt, "Kentimizden Türkgücü, Şahpaz, Önerler Mahalleleri’ne ve Tekirdağ’a sefer düzenleyen Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yapılan görüşmeler sonucunda sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet verme kararı alındı. Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanımıza ve kooperatif başkanlarımıza duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Alınan karar doğrultusunda sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk. Duyarlı davranarak ve toplumsal dayanışmayı sağlayarak bu zor süreci hep birlikte atlatacağız.” diyerek Çorlu’da hizmet vermekte olan sağlık çalışanları, başlatılan uygulama ile ücretsiz olan ulaşım seferleri dolayısıyla Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na teşekkür etti. 

 

Haber / Buse SERİN