Organik Kadın Eli Pazarı'nın stantları yenilendi

Cumartesi günleri Karadeniz Mahallesi sakini ev hanımlarının evlerinde yaptıkları yiyecekleri, bahçelerinde yetiştirdikleri domates, soğan, marul, salatalık, biber gibi organik ürünleri ve el işi örgülerini vat

GÜNDEM 19.03.2020 16:36:00 0
Organik Kadın Eli Pazarı

 

Karadenizli kadınların el emeği göz nuru organik ürünlerini daha iyi şartlarda satmaları için araştırmaya başladıklarını söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 3 tarafı kapalı, olumsuz hava şartlarında bile korunaklı yapısıyla hizmet verebilecek satış stantlarını aldıklarını söyledi.

 

"EMEĞE SAHİP ÇIKIP ŞARTLARI DÜZELTTİK"

 

Organik Kadın Eli Pazarı’nın yeni satış stantlarının kurulumu yapılırken incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, “El emeği çok değerli. Karadenizli kadınlarımızın yaptığı ürünler de her zaman birbirinden lezzetli olmuştur. Süleymanpaşa Belediyesi olarak bu emeğe sahip çıkıp şartları düzeltmek istedik. Kadınlarımız yeni satış yerlerini çok beğendi. Hava koşullarına uygun yeni stantlarımız ile yeni bir çarşı inşa ettik. Mahalle sakinlerimize ve Karadenizli hanımlarımıza hayırlı olsun. Açacağımız yeni çarşılarla kadınlarımızın emeklerine sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ