Şehitler dualarla anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 105. yıl dönümünde Çerkezköy Şehitliği'nde anma programı düzenlendi. Şehitlerimiz için dualar okunarak kabirlerine karanfil bırakıldı. 

GÜNDEM 18.03.2020 18:11:00 0
Şehitler dualarla anıldı

 

Dün saat 09.30'da Çerkezköy Şehitliği'nde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, Çerkezköy Merkez Komutanı Albay Erdoğan Keskin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Erdoğan, Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çakmakaş, Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy İlçe Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. 

 

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNDE DUALAR OKUNDU

 

Program; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Merkez Komutanı Albay Erdoğan Keskin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın şehitliğe çelenk sunması ve Saygı Duruşu’nda bulunularak İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şeref defterini imzaladı. Ardından şehitlerimizin için dua okundu ve protokol tarafından kabirlerine karanfil bırakıldı. Kaymakam Abban ve protokol, şehit kabirlerini tek tek dolaşarak şehit yakınları ile beraber dua etti. 

 

Haber / Buse SERİN