ÇOSB'de koronavirüs eğitimi verildi 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'de görülmesi ve ilk ölümün meydana gelmesi sonucu tedbirlerini artıran Çerkezköy Organize San

GÜNDEM 18.03.2020 18:09:00 0
ÇOSB

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölge müdürlüğü içerisindeki tüm alanların, belirli periyotlarda dezenfekte edildiği belirtildi. 

 

"PARMAK İZİ KULLANIMINI ENGELLEDİK"

 

Açıklamanın devamında, "Ortak kullanım alanlarını (kapı kolları, asansör gibi) sık sık dezenfekte ediyoruz. Tüm çalışanlara yönelik afiş ve broşürlerle duyurumlar yaptık ve yapıyoruz. Tüm lavabolara ellerin nasıl yıkanacağı ile ilgili afişler astık. Giriş takip cihazlarındaki parmak izi kullanımını engelledik. Tüm lavabolara, ofis ve iş alanlarına el dezenfektanları ve kolonya temin edildi. Yemekhanelerde dilim ekmek uygulamasından vazgeçildi, sadece poşetli ekmek kullanılmaya başlandı. Çatal-bıçak poşet içinde verilmeye başlandı. Hamur işi tatlılar yerine vitamin değeri yüksek meyve verilmeye başlandı. Sahada çalışanlarımızın özel kıyafet ve maske kullanmasını sağlıyoruz. Çalışanlarımızın vücut ısısını ölçüyoruz, 37.5 oC üzerinde olanları sağlık kuruluşlarına yönlendiriyoruz. Ofislerde fiziksel teması azaltmak için kapıları açık tutuyoruz. Çalışanlarımızın görevli olarak yurtdışına gönderilmesini geçici olarak iptal ettik." denildi. 

 

Haber / Emre BOZ