Kaynarca Belediyesi'nden örnek davranış

Pınarhisar'ın Kaynarca Belde Belediyesi, birkaç yıldır sürdürdüğü proje kapsamında her sabah belediye halk ekmek fabrikasında üretilen ekmekleri halkın taleplerine göre evlerine kadar götürüyor.

GÜNDEM 18.03.2020 17:59:00 0
Kaynarca Belediyesi

 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kaynarca Belediyesi olarak belediyemizin Halk Ekmek Fabrikası'nda üretimini yaptığımız ekmekleri halkımızın taleplerine göre evlerine kadar götürüyoruz." dedi.

 

 "ÖZEL ÇABA GÖSTERMEKTEYİZ"

 

Serdar Türker, "Bu konuda belediye personelimiz her sabah 3 mahallemizi gezerek halkımızın  talep ettiği  ekmekleri evlerine kadar götürerek servis ediyor. Özellikle son günlerde koronavirüs tedbirleri kapsamında, vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamalar için özel çaba göstermekteyiz ve halkımızın ihtiyaçları için belediye ekiplerimiz 7/24 hazır beklemektedir. Koronavirüs hakkında halkımızın gerekli tedbirleri alması, özen göstermesi ve bilgilendirilmesi içinde belediyemiz tarafından devamlı  anonslar yapılmaktadır. Ayrıca  belde halkımızın ihtiyaçları için her an belediyemize ulaşabilmeleri gerektiğini de duyuruyoruz. Halkımız ile birlikte, duyarlı bir şekilde çalışarak bu süreci atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Haber Buse SERİN