Kapaklıspor'dan 5-0'lık galibiyet 

Tekirdağ Süper Amatör Lig 26'ncı hafta karşılaşmasında Kapaklıspor deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor'a konuk oldu.  İlk devreyi tek gollü üstünlük ile kapatan Kapaklıspor ikinci devre üst üste b

SPOR 18.03.2020 17:54:00 0
Kapaklıspor

 

Bu galibiyet ile puanını 61'e çıkartarak liderliğini sürdüren Kapaklıspor son dört hafta öncesi avantaj yakaladı. Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya lider durumda giren Kapaklıspor Ergenegücü Ulaşspor'u deplasmanda farklı geçti. 

 

KAPAKLISPOR 12'NCİ DAKİKADA GOLE KAVUŞTU

 

Pazar günü Ulaş Sahası'nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Emre, Tolga Aşçı, Ramazan, Koray, Şahin, Ömer, Tuğrul, Serdar,  Berkay, Fırat ve Ömer Karaduman kadrosu ile çıktı. Maça üç puan parolası ile başlayan Kapaklıspor karşılaşmanın 12'nci dakikasında gole kavuştu. Koray Topçu düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor'u deplasmanda öne geçirdi. 

 

PUANINI 61 YAPTI 

 

Karşılaşmanın ilk devresinin ilerleyen bölümleri karşılıklı ataklarla geçilirken, her iki takımda geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ikinci devresinin başında Kapaklıspor Koray'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Koray, kendisinin ve takımının ikinci golünü de kaydetmiş oldu. İkinci golle birlikte ev sahibi ekip Ergenegücü Ulaşspor oyun disiplinden tamamen koptu. Ataklarını sürdüren Kapaklıspor 61'nci dakikada farkı üçe çıkardı. Ömer Karaduman, takımının üçüncü golünü kaydetti. Savunmada iyi olan Kapaklıspor ataklarla farkı açmaya çalıştı. Karşılaşmanın 82'nci dakikasında sahneye çıkan Emir Asım Tüfekçi farkı dörde çıkardı. Kapaklıspor 87'nci dakikada Nusret İşar ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. Zorlu deplasmandan farklı galibiyet çıkartan Kapaklıspor puanını 61 yaparak liderliğini sürdürürken, Ergenegücü Ulaşspor ise 25 puanda kaldı.

 

Haber / Emre BOZ