Çerkezköy TSO'da koronavirüs önlemi

Yeni tip koronavirüse (Codiv-19) karşı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasında dezenfekte çalışması yapıldı. Odadaki tüm ortak alanların özel malzemelerle dezenfekte edildiğini kaydeden ÇerkezkÃ

GÜNDEM 16.03.2020 16:19:00 0
Çerkezköy TSO

Çerkezköy’de kurum ve kuruluşların yeni tip koronavirüse (Codiv-19) karşı tedbirleri yoğun bir şekilde devam ediyor. 

 

“GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALIYORUZ”

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası binasında da dezenfekte çalışması yapıldı. Odada bulunan tüm ortak alanların özel malzemelerle dezenfekte edildipğini, ayrıca el dezenfektanlarının da hizmet alanlarına yerleştirildiğini söyleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, dünyayı tehdit eden yeni tip koronavirüsüne karşı Çerkezköy TSO olarak üstlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirerek gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. 

 

“KORUNMA YÖNTEMLERİNİ DE PAYLAŞTIK”

 

Odadaki tüm ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak yerine getirdiklerini söyleyen Başkan Kozuva, ayrıca odanın sosyal medya kanallarından da korunma yöntemlerini detaylı olarak paylaştıklarını kaydetti. 

 

“TEDBİRLİ BİR ŞEKİLDE HAREKET EDİLMELİ”

 

Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaları dikkate alarak panik halinde değil, tedbirli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Kozuva, “Toplum olarak bu bilinci yayıp küresel çapta yaşanan bu krizi en küçük hasarla atlatalım” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU