İl Gençlik Kolları Başkanı Akın oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu, Tekirdağ Özdemirler Salon'da yapıldı. Okan Akın'ın tek listesi ile gidilen seçimde  CHP Çerkezköy İlçe Gençlik K

GÜNDEM 16.03.2020 16:10:00 0
İl Gençlik Kolları Başkanı Akın oldu

 

Çerkezköy’den 3, Kapaklı’dan ise 1 isim CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Yönetiminde yer aldı. CHP Çerkezköy İlçe eski Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ile Yalçın Çakır asil yönetim kurulunda yer alırken, Buse Çiftçi ise yedek yönetim üyeleri arasında yer aldı. Kapaklı’dan Süleyman Mert Özdemir de asil yönetim kurulunda yer aldı. 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Okan Akın başkanlığındaki yönetimde Murat Açar, Uğur Can Avcılar, Başar Başaran, Yavuz Candan, Yalçın Çakır, Özge Çimtay, Ece Ecevit, Adem Kara, Hasan Basri Kartal, Atakan Kızılarslan, Selen Mutlu, Süleyman Mert Özdemir, Hami Ogün, Kubilay Öztürk, Ali Sarpın, Ufuk Uysal yer aldı. 

 

KURULTAY DELEGELİĞİNE SEÇİLDİLER

 

Kurultay delegeliğine ise Görkem Bayar, Atakan Kızılarslan, Kubilay Öztürk, Aydoğan Taşkın ve Mustafa Ülkem Uruk’un yanı sıra CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan ve CHP Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan seçildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU