Kadına yönelik şiddetle mücadele masaya yatırıldı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın birl

GÜNDEM 14.03.2020 15:07:00 0
Kadına yönelik şiddetle mücadele masaya yatırıldı


Kadına yönelik şiddet için alınması gereken tedbirlerin görüşülmesi amacıyla yapılan toplantı Çorlu Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

GEÇMİŞ YILIN DEĞERLENDİRİLMESİ YAPILDI 

 

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya; Cumhuriyet Savcısı, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftülüğü Temsilcisi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Kadın Konukevi Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Baro Temsilcisi ve Kızılay Şube Başkanı katıldı. Toplantıda, 2019 yılı içerisinde meydana gelen olaylarla ilgili  geçmiş yılın değerlendirilmesi yapıldı, 2020 yılı içerisinde yapılması alınması gereken önleyici tedbirler ve yapılması gereken iş ve işlemler de görüşüldü. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunumun yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ