Yüksel: Dezenfeksiyon çalışmaları devam edecek

Ergene Belediyesi, kurum içi tüm binalarda ve servis araçlarında  salgın hastalıklara karşı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, dezenfeksiyon çalı?

GÜNDEM 10.03.2020 16:50:00 0
Yüksel: Dezenfeksiyon çalışmaları devam edecek

 

Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü vektörel mücadele ekipleri dezenfeksiyon çalışmalarıyla belediye bünyesindeki tüm hizmet binalarında sağlıklı ortamlar oluşturarak mikroorganizmalar, mantar ve bakteri gibi bulaşıcı hastalıklara karşı önlem aldı. Hafta sonu Ergene Belediyesi binalarında ilaçlama yapan ekipler, belediye içindeki toplu alanlarını da dezenfekte ederek temas ve solunum yoluyla bulaşabilecek hastalıklara karşı vatandaşları ve çalışan personeli korumayı hedefledi.

 

"GEREKEN TEDBİRLERİ ALIYORUZ"

 

Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından rutin bir şekilde dezenfeksiyon çalışmalarının yapıldığı belirten Başkan Yüksel, "Belediye bünyesinde çalışan personelin ve vatandaşların sağlığını muhafaza etmek için gereken tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımızı ve çalışan personelimizi olası salgın hastalıklardan korumak amacıyla belediyemize ait olan tüm hizmet binalarında ki ortak kullanım alanlarımızda gerekli önlemler alınmıştır. Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları rutin bir şekilde önümüzde ki günlerde de devam edecektir." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN