Kuaförlerden 'özel' mesai

Çerkezköy'de faaliyet gösteren bazı bayan ve erkek kuaförleri, izin günlerini Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerine ayırdı. Dün sabah saatlerinde dernek binasında dernek üyeleri ile

GÜNDEM 4.03.2020 14:25:00 0
Kuaförlerden

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin hazırladığı proje kapsamında ilçede kuaförlük hizmeti veren Serap Güler, Emel Erdem, Uğur Ünsoy, Ceyhun Çalışkan ve Fatih Kızılboğa tarafından dernek üyelerine ücretsiz kuaförlük hizmeti verilmeye başlandı. 

 

GÜN BOYU HİZMET VERDİLER

 

Çarşamba günü hafta tatili yapan kuaförler, tatillerini özel insanlara ayırdı. Dün sabah  saatlerinde dernek bünyesinde oluşturulan Engelsiz Kuaför’de dernek üyeleri ile bir araya gelen Çerkezköylü kuaförler, 10:00-16:00 saatleri arasında yaklaşık 25 dernek üyesine saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti verdi. 

 

HER AY BİR GÜN HİZMET VERECEKLER

 

Dernek olarak imzaladıkları protokol kapsamında ilçede kuaförlük hizmeti Serap Güler, Emel Erdem, Uğur Ünsoy, Ceyhun Çalışkan ve Fatih Kızılboğa tarafından ayda bir gün dernek üyelerine ücretsiz hizmet verileceğini kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “Kuaförlerimiz ilk etapta her ayın bir günü dernek üyelerimize ücretsiz kuaförlük hizmeti verecekler. Talep ve yoğunluk olursa ayda birkaç gün hizmet verebileceklerini söylediler. Kendilerine derneğimizi ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU