Camilerde çorba ikramına başlandı  

Edirne Belediyesi, sabah namazında camilerde çorba ikramına başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, çorba ikramının her sabah farklı 2 camide yapılacağını belirterek, "Edirne Belediyesi olarak bi

GÜNDEM 3.03.2020 17:06:00 0
Camilerde çorba ikramına başlandı  

 

Edirne Belediyesi, sabah namazı sonrasında camiden çıkan cemaate sabah çorbası ikramına başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ‘Hem içiniz hem gönlünüz ısınsın’ sloganıyla yapılan çorba ikramının vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandığını belirtti.

 

"DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ"

 

Sabah çorbası ikramının Selimiye Camii’nden başladığını ifade eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak bizi biz yapan değerlere sahip çıkıyoruz. Bu nedenle sabah namazı sonrasında camilerde vatandaşlarımıza çorba ikramına başladık. Edirnelilerle aşımızı, ekmeğimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi paylaşıyor; onlarla yeni bir güne, aydınlık bir geleceğe merhaba diyoruz. Çorba ikramımız her sabah farklı 2 camide gerçekleştirilecek. Şimdiden afiyet olsun; hem içiniz hem gönlünüz ısınsın, dualarınız kabul olsun." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ruşa ELMA