Yüksel, hasta ziyaretlerinde bulundu 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, hastanelerde yatmakta olan hastalara moral ziyaretinde bulunarak acil şifalar diledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e eşi Ayten Yüksel, kızı Hande Yüksel Işık ve damad?

GÜNDEM 26.02.2020 15:26:00 0
Yüksel, hasta ziyaretlerinde bulundu 

 

Ahimehmet Mahallesi'nde ikamet eden Nazif Ergene’nin eşi Sevcan Ergene, belediye personeli Özgür Sabuncuoğlu ve diğer hasta vatandaşlara moral ziyaretinde bulunan Başkan Yüksel, acil şifalar diledi. Vatandaşların durumları ile ilgili olarak hastane yönetiminden bilgi de alan Yüksel, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hasta yakınlarıyla bir süre sohbet etti. Yüksel, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlılara ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hasta olan kardeşlerimize, büyüklerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

YÜKSEL, BEBEK ZİYARETİNDE DE BULUNDU 

Başkan Yüksel ailesi ile birlikte hasta ziyaretlerinin ardından Gülse ve Mehmet çiftinin yeni doğan bebekleri Ekin bebeğe hoş geldin ziyaretinde bulundu. "Ekin bebeğin ülkesini seven, Cumhuriyet ilkelerini benimseyen bir birey olarak büyüyeceğine inancım tamdır." diyen Yüksel, Gülse ve Mehmet çiftine yeni bebeklerini sağlık, sıhhat içinde iyi günde büyütmelerini ve hayırlı bir evlat olması temennilerinde bulundu.

 

Haber / Yener AKBABA