Çetin: Tekirdağ için iyi bir şans

Tekirdağ'ın hak ettiği devlet yatırımlarını alamadığını belirten İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan'ın TBMM Katip Ü

GÜNDEM 21.02.2020 16:59:00 0
Çetin: Tekirdağ için iyi bir şans

Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyeliği'ne seçilmesiyle İYİ Parti Kapaklı Teşkilatı olarak gurur duyduklarını ve mutlu olduklarını kaydeden Çetin, “Vekilimize yeni görevinde başarılar dileriz. Ülkemize, Tekirdağımıza, partimize ve teşkilatlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

“TEKİRDAĞ’A VERDİĞİ ÖNEMİ GÖSTERİYOR”

 

7 tane Tekirdağ Milletvekilinin bir tanesinin TBMM Başkanı, bir tanesinin ana muhalefet partisi genel başkan yardımcısı olduğunu kaydeden Çetin “İYİ Parti Tekirdağ Milletvekilimiz Enez Kaplan’ın TBMM’de katip üyeliğe seçilmiş olması ilimiz için artı bir değer. Partimizin daha yeni kurulmuş olmasına rağmen İYİ Partili vekiller de TBMM’deki çalışmaları ile ülkemizin demokratikleşmesi adına çok önemli katkılar yapıyor. Genel Başkanımızın bu anlamda Enez Kaplan’a vermiş olduğu bu görev de Tekirdağ’ımıza verdiği önemi gösteriyor” dedi.

 

“BEKLENTİLERİMİZ OLUMLU ANLAMDA ARTIYOR”

 

Kapaklı İlçe Başkanı Çetin “Vekilimizin aldığı görevler ile hem ilimiz ve hem de İYİ Parti Tekirdağ teşkilatları adına gurur verici olduğu kadar ilimizin sorunlarının çözümünde beklentilerimiz olumlu anlamda artıyor. Tekirdağ hak ettiği devlet yatırımlarını alamıyor. Partimizin Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyeliği'ne seçilmesi Tekirdağ için iyi bir şans. Diğer vekillerimizle birlikte ilimizin hak ettiği devlet hizmetlerini ve yatırımlarını alacağına inancımız tam” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU