4 şüpheli İstanbul'da yakalandı

Marmara Ereğlisi'nde kendilerini polis olarak tanıtarak Makedonya plakalı 2 aracı durdurup içindekileri gasp eden İran uyruklu 4 şüpheli İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı.

GÜNDEM 19.02.2020 17:40:00 0
4 şüpheli İstanbul

Marmara Ereğlisi Sultanköy mevkiinde farklı tarihlerde Makedonya plakalı 2 araç, kendilerini polis olarak tanıtan 4 kişi tarafından durduruldu. Araçlar ile araçta bulunanların paralarını gasp eden 4 şüpheli kayıplara karışırken, Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine gasp olayları ile ilgili soruşturma başlattı.

 

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Gasp olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin 34 SA 9842 plakalı otomobili kullandığını tespit eden jandarma ekipleri, otomobilin İstanbul'da olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri, park halinde bulduğu otomobilin yanına gelen İran uyruklu 1 kişiyi gözaltına alırken, şüphelinin ifadesinin ardından İran uyruklu 3 kişi de İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.  Tekirdağ'a getirilen M.R.Z., R.V.D.0., H.J. ve H.E. adlı İranlılar'ın üzerine 10 bin Euro ile araçların kontak anahtarları bulundu. Şüpheliler mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ