Kapaklı Sitespor, Marmaraereğlisi Belediyespor'u ağırladı

Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve geçtiğimiz haftayı bay geçerek liderliği Marmaraereğlisi Belediyespor'a kaptıran Kapaklı Sitespor, Pazar günü kendi evinde lideri ağırladı. KarşılaÅ?

SPOR 16.02.2020 17:29:00 0
Kapaklı Sitespor, Marmaraereğlisi Belediyespor

Kapaklı Sitespor, Pazar günü saat 14:00’da kendi sahasında Marmaraereğlisi Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Erdal, Doğukan, Gurur, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Fırat, Anılcan, Feyyaz, Anıl ve Mert ilk onbiri ile karşılaşmaya başlarken, Marmaraereğlisi Belediyespor ise Melih, Fatih, Başar, Çağlar, Uğur, Doğukan, Çağatay, Gökhan, Hayrettin, Tufan ve Mahmut ilk onbiri ile mücadele etti.

 

SARI KART GÖRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren her iki takım da gol için mücadele ederken, Kapaklı Sitespor oyuncuları ilk yarıda rüzgar engeli ile karşılaştı. Hava şartlarını fırsata çevirmeye çalışan Marmaraereğlisi Belediyespor ise rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncusu Gökhan’ın kafa vuruşu, üst direğe çarpıp filelere giderken kaleci Erdal’ın müdahalesi sonucu gol değeri kazanmadı. İlerleyen dakikalarda rakibine sert müdahalede bulunan Kapaklı Sitespor oyuncusu Hakan sarı kart gördü.

 

GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONA ERDİ

 

Karşılaşmanın 21’inci dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncusu Çağlar da hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Kapaklı Sitespor oyuncusu Feyyaz’ın vuruşunda Marmaraereğlisi kalecisi topu kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi. İlk yarının sonlarına doğrusu ataklarını sıklaştıran Kapaklı Sitespor aradığı golü bulamadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle döndü.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kapaklı Sitespor, karşılaşmanın ikinci yarısında rüzgarı da arkasına alarak etkili bir oyun ortaya koydu. 53’üncü dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Feyyaz, kaleye ilerlerken, Marmaraereğlisi Belediyespor oyuncusu Doğukan ile çarpışarak yerde kaldı. 57’nci dakikada Kapaklı Sitespor atağında Anılcan’ın ortasında yükselen Anıl’ın kafa vuruşunu Marmaraereğlisi Belediyespor kalecisi kontrol etti. Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında sakatlanan ve sedye ile oyun dışına çıkarılan Uğur, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

2 KIRMIZI KART GELDİ

 

Kapaklı Sitespor’da Uğur’un yerine oyuna Kaptan Serkan Akyüz dahil oldu. Kapaklı Sitespor’da Hakan ve Doğukan peş peşe kırmızı kart gördü. Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda oyuna 9 kişi devam etti. 5 dakikalık uzatmalarda Marmaraereğlisi Belediyespor, Kapaklı Sitespor kalesini ablukaya alırken, karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU