CHP Kadın Kolları kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Kongresi 16 Şubat Pazar günü saat 14:00'da parti binasında yapılacak. 

GÜNDEM 13.02.2020 14:45:00 0
CHP Kadın Kolları kongreye gidiyor

 

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve kongrede de tek aday olan Gülşah İkizoğlu, “Değişmez liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük eseri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kasım ayında başlayan kongre süreçlerinde İlçe kongrelerinin yapılmasının ardından süreç örgütlerimizin can damarları olan kadın ve gençlik kolları süreci ile devam etmektedir. Demokrasi şölenimiz 16 Şubat Pazar günü saat 14.00’da parti teşkilatımızda yapılacak olan Kadın Kolları Kongremiz ile devam edecek” dedi. 

 

“FARKINDALIK YARATAN İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

 

“Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları yönetimi olarak başarıyla taçlandırdığımız yerel seçim sürecinin ardından yeni dönemimizde tüm kadınlarımızla el ele, birlik ve beraberlik içinde gücümüzü her alanda gösterip sesimizi her yerde duyuracağımıza ve ilçe yönetimimiz ve gençlik kollarımızla birlikte Çerkezköy’ümüz için faydalı ve farkındalık yaratan işler yapacağımıza inanıyoruz” diyen İkizoğlu, tüm vatandaşları ve partilileri Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında yapılacak olan İlçe Kadın Kolları Kongresi’ne davet etti. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU