Kırklarelispor rövanş maçında yenildi 

Kırklarelispor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 3-0 yenildiği Fenerbahçe'ye rövanş maçında da 1-0 yenilerek kupaya veda etti. 

GÜNDEM 12.02.2020 16:56:00 0
Kırklarelispor rövanş maçında yenildi 

 

Önceki akşam Ülker Stadyumu'nda oynanan maça Kırklarelispor; İbrahim Demir - Davut Babur, Müslüm Aydoğan (Dk. 73 Enis Çeliksu) , İbrahim Sürgülü, Bahadır Çiloğlu, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, Emre Balkır, Yüksel Şişman (Dk. 65 Deniz Ataç), Mert Sinan Pekesen, Hacı Ömer Doğru (Dk. 58 Malik Karaahmet) kadrosu ile çıkarken Fenerbahçe ise Harun - Murat Sağlam, Adil Rami, Falette, Deniz (Dk. 58 Muhammed Gümüşkaya), Tolgay, Mehmet Ekici, Ferdi, Zajc (Dk. 86 Allahyar), Tolga (Dk. 46 Hasan Ali Kaldırım), Mevlüt kadrosuyla oynadı. 

 

5 OYUNCU SARI KART GÖRDÜ 

 

Maçın 4’üncü dakikasında Mehmet Ekici’nin ceza sahası dışından vuruşunda top kalenin üstünden dışarı gitti. 5’inci dakikada Ferdi’den aldığı pas ile ceza yayına hareketlenen Zajc’ın vuruşunda top yandan dışarı çıktı. 12’nci dakikada Mehmet Ekici’nin pası ile ceza sahası içi sağ çaprazda buluşan Ferdi’nin aşırttığı top yan ağlarda kaldı. 24’üncü dakikada rakiplerini geçerek ceza sahası içine giren Tolgay’dan seken top Zajc’ın önünde kaldı. Zajc’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı durumda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak İbrahim Demir’den oyun alanına döndü. 34’üncü dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Deniz Türüç geçti. Deniz’in eza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 41’inci dakikada Tolga’nın pası  ile ceza sahası hemen önünde topla buluşan Falette’nin sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. Maçta Kırklarelispor'dan; Hacı Ömer Doğru, Bahadır Çiloğlu, Yüksel Şişman, Mert Sinan Pekesen, İbrahim Sürgülü sarı kart gördü.

 

GOL 50'NCİ DAKİKADA GELDİ 

 

50’nci dakikada Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta top kaleci İbrahim Demir’den sekti. Dönen topa hareketlenen Mevlüt’ün vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skor 1-0 oldu. 83’üncü dakikada Zajc’ın pası ile buluşan Mehmet Ekici’nin içeri çevirdiği ortasında Bahadır Çiloğlu müdahale ederek tehlikeyi önledi. 89’uncu dakikada soldan ceza sahasına giren Muhammed Gümüşkaya’nın yerden ortasında savunmadan seken top Tolgay Arslan’ın önünde kaldı. Tolgay’ın gelişine sert vuruşunda kaleci İbrahim Demir, meşin yuvarlağı oyun alanına çeldi. Karşılaşma 1-0’lık Fenerbahçe üstünlüğü ile son buldu.

 

"ONLARLA İFTİHAR EDİYORUZ"

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Bugün Kadıköy’de Kırklarelispor olarak Fenerbahçe’nin konuğu olduk ve maalesef 1-0 yenilerek Türkiye Kupası’na veda ettik. Bizim takımımız Kırklarelispor, bir lira sabit geliri olmadan, Sayın Valimizin, Kırklareli Belediyemizin ve vatandaşlarımızın katkılarıyla buraya kadar geldi. Bu çocuklar, bu taraftar, bu hocamız Bilgin Erdem ve bu başkanımız Volkan Can bizlere bu gururu yaşattı, ne kadar teşekkür etsek azdır, onlarla iftihar ediyoruz. Kırklarelispor olarak 1-0 sonuçla elendik, ama kardeş bir kulüp kazandık. Bugün Sn. Başkan Ali Koç ve ekibinin misafiri olarak, sevgi ve saygılarımızı sunduk, sevgi ve saygı gördük. Bir Kırklarelispor ve Beşiktaş taraftarı olarak, gurur duydum, memnun oldum." dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE