Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler

İTÜ Doğa Koleji Çerkezköy-Lüleburgaz Kampüsü yöneticileri basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Lüleburgaz kampüsünde düzenlenen kahvaltıda Çerkezköy Doğa Koleji'ndeki yönet

GÜNDEM 11.02.2020 15:55:00 0
Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldiler

Kahvaltıya Çerkezköy-Lüleburgaz Kurucusu Hakan Yiğit, Genel Müdür Rauf Akan, kampüs müdürleri ve halkla ilişkiler birimi ile basın mensupları katıldı. Çerkezköy ve Lüleburgaz kampüsünün inşaat aşamasından itibaren ortaklık yapısı içerisinde bulunduğunu ancak bu sürede yalnızca yatırımcı pozisyonunda yer aldığını belirten Hakan Yiğit, yaşanan süreçlerin tamamen bittiğini, Doğa Koleji’nin İTÜ ile daha da güçlendiğini, Çerkezköy ve Lüleburgaz için yepyeni yönetim anlayışıyla yollarına devam edeceklerini belirtti.

 

“BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞACAĞIZ”

 

Hedeflerinden bahseden Çerkezköy-Lüleburgaz Doğa Koleji Genel Müdürü Rauf Akan öğrenciler için sunmak istedikleri daha geniş projelerinin olduğunu ifade ederken, Çerkezköy Kampüsü kurucu temsilcisi Hüseyin Daş ise yeni gelişen süreçler ile ilgili velilerin de desteği ile başarıdan başarıya koşacaklarını söyledi. Doğa’nın eğitim içeriklerinin İTÜ markası ile birleşerek çok daha ileride olacağını kaydeden Hakan Yiğit ve Rauf Akan, süreçlerin veli-öğrenci-öğretmen ve personeller için hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ