Toplanan yardımlar depremzedelere teslim edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlar depremzedelere ulaştı.

GÜNDEM 30.01.2020 14:03:00 0
Toplanan yardımlar depremzedelere teslim edildi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın uğurladığı deprem yardım kamyonundaki malzemeler, tutanak eşliğinde ilgililere teslim edildi. Deprem malzemelerini teslim alan afetzedeler, destek ve yardımları için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler.

 

"YARDIMCI OLABİLDİYSEK NE MUTLU BİZE"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Türkiye'de yaşanan bir felaket sonrası vatandaşlar her zaman tek yürek olmayı başarıyorlar. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlarımız için elimizden geldiğince bir kamyon dolusu ihtiyaç malzemelerini hazırlayarak bölgeye gönderdik. Yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tüm imkanlarıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanındadır. Onların acılarını bir nebze olsa da hafifletebildiysek, yaralarını sarmalarına yardımcı olabildiysek ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

 

"TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU"

 

Türk halkının tarih boyunca tüm olumsuzlukları birlik ve beraberlik ruhu ile aşmasını bildiğini kaydeden Başkan Albayrak, "Bugün de Elazığ ve Malatya için tüm Türkiye tek yürek oldu. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak afetzede vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Umarım bir daha böylesine bir acıyı ve afeti yaşamayız. Bir kez daha depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tüm halkımıza da geçmiş olsun diyorum." şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN