Ana su şebekesindeki arıza 8 saatte onarılabildi

Kapaklı'da Erbay Caddesi ve İstiklal Caddesi kesişimindeki ana şebeke su hattında meydana gelen arıza nedeniyle dün 04:00-12:00 saatleri arasında Kapaklı'nın büyük bir bölümüne su verilemedi. Teki

GÜNDEM 27.01.2020 17:38:00 0
Ana su şebekesindeki arıza 8 saatte onarılabildi

İstiklal ve Erbay Caddesi kesişiminde oluşan su patlağını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte yerinde incelediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ ekipleri tarafından arızaya müdahale edilip onarım çalışmalarının başladığını ifade etti.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de kesintilerin kısa sürede sonlanacağını ifade ederek “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ile birlikte Erbay ve İstiklal Caddesi kesişimindeki ana şebeke su hattında bu sabah saat 04.00'da meydana gelen arızayı yerinde inceleyerek, TESKİ ekipleri tarafından devam eden onarım çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler aldık. Vatandaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamamaları için çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak mahallelerimize sular tekrar verilecek. Tüm halkımıza göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ARIZA 8 SAATTE ONARILABİLDİ

 

Yapılan çalışmalar sonunda Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) Ekipleri tarafından arıza saat 12:00’da giderilerek sular yeniden verilmeye başlandı. TESKİ yetkilileri, arıza onarımı tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak farklılık gösterebildiğini belirtti.

 

Haber / Buse SERİN