Tekirdağ'dan yardımlar yola çıktı

Elazığ ili Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan ayni bağış yardÄ

GÜNDEM 27.01.2020 15:26:00 0
Tekirdağ

Uğurlamaya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Osman Kılıç, AFAD Müdürü Recep Erol katıldı.

 

VATANDAŞLARIMIZ VE KURUMLARIMIZ YANLARINDA

 

Uğurlamada konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakın ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Tekirdağ’dan Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlarımıza bir miktar yardım malzemesi göndereceğiz” dedi. Vatandaşların ve kurumların Elazığlı ve Malatyalı vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Yıldırım, “Bir kardeş el de Tekirdağ’dan Elazığ’a, Malatya’ya uzanıyor” diye konuştu.

 

 

DEPREM MALZEMELERİ YOLA ÇIKTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza gönderilmek üzere, AFAD ve Tekirdağ Valiliği’nin koordinasyonunda hazırladığımız deprem yardım malzemeleri yola çıktı. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan afetzedelere ise acil şifalar diliyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE