Kapaklı'da 'Üreten Köy Müzikali' sahne aldı

Kapaklı Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklara karne hediyesi olarak 'Üreten Köy Müzikali'ni adlı tiyatro oyununu çocuklarla buluşturdu. 

GÜNDEM 24.01.2020 17:23:00 0
Kapaklı

Önceki gece Özel ÇOSB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda sahne alan oyunda; Bilge Aşçı, Tabiat Anne, Su Dede, Mucit, Çiçek ve Toprak karakterlerinin köylerinde gerçekleşecek olan Tohum Şenliği için hazırlanırken birden şenliğe dahil olmak isteyen yabancının ortaya çıkmasıyla köy halkının başlarından geçen serüven anlatılıyor. 

 

"KEYİFLİ BİR OYUNU HEP BİRLİKTE İZLEDİK"

 

Katılım yoğun olduğu tiyatro gösterisinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Okullarımızın yarı dönem tatiline girdiği bu dönemde çocuklarımızı sosyal medyadan uzaklaştırmak için burada aileleriyle birlikte izleyebilecekleri bir tiyatro oyunu sergiledik. Son derece güzel bir ortamda çocuklarımızla keyifli bir oyunu hep birlikte izledik. İnşallah çocuklarımızın geleceği için hep beraber çalışacağız. Etkinliğimizde emeği geçen tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN