Kırklarelispor, son 16 takım arasındaki tek 2. lig temsilcisi 

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupasında son 16 takım arasına kalan tek 2. Lig temsilcisi oldu. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklarelispor'u tebrik etti. 

GÜNDEM 22.01.2020 14:13:00 0
Kırklarelispor, son 16 takım arasındaki tek 2. lig temsilcisi 

Kırklarelispor, Medipol Başakşehir ile Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda yaptığı son 16 turu, rövanş karşılaşmasından 0-0 beraberlikle ayrılarak tarihi bir başarı elde etti. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Türkiye Ziraat Kupası çeyrek finaline kalma başarısı gösteren Kırklarelispor’un başta futbolcuları olmak üzere Kulüp Başkanı Volkan Can’ı, teknik heyeti ve taraftarlarını tebrik etti.

 

VALİ BİLGİN, TAKIMI KUTLADI

 

Vali Bilgin, Kırklareli için tarihi bir güne tanıklık eden Atatürk Stadyumu'nda Kırklarelispor'u yalnız bırakmadı. Vali Bilgin, taraftarının desteğiyle Süper ligin şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir karşısında 90 dakika başa baş mücadele vererek ilk maçtaki avantajlı skoru koruyan ve istediği skoru alarak tur atlayan Kırklarelispor’lu futbolcuları sahaya inerek tebrik etti. Vali Bilgin, daha sonra da, soyunma odasına giderek futbolcuların coşkusuna ortak oldu ve Cuma günü yapılacak olan Türkiye Ziraat Kupasında çeyrek final kura çekiminde başarılar diledi.

 

Haber / Ozan URTEKİN