CHP yönetiminden Abban ve Akay'a ziyaret

Çerkezköy'de 12 Ocak'ta yapılan CHP İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez, yeni yönetimi ile birlikte kurumlara nezaket ziyaretlerine başladı. Dönmez ve yönetimi,

GÜNDEM 21.01.2020 15:28:00 0
CHP yönetiminden Abban ve Akay

Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri dün saat 14:00’da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abban, Ayfer Dönmez ve yeni yönetimine başarılar diledi. İlçe Kongresinin ardından görev dağılımı yaptıklarını ve kurumlarla tanışma ziyaretlerine başladıklarını belirten İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de çalışmalarla ilgili Kaymakam Abban’a bilgi verdi. 

 

 

 

 

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri kaymakamlık ziyaretinin ardından saat 14:30’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, Ayfer Dönmez ve yeni yönetime çalışmalarında kolaylıklar diledi. Akay “CHP İlçe Başkanlığına seçilen Ayfer Dönmez ve Yönetim Kurulu’nda görev yapacak arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah partimiz için, Çerkezköy için güzel ve faydalı çalışmalar yapacaklardır. İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

 

“BELEDİUYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Ayfer Dönmez de “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014 yılından sonra 2019 yılında yapılan yerel seçimlerden de alnının akıyla çıkarak, partimize Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nı tekrar kazandırmıştır. Sosyal demokrat Belediyeciliğin en güzel örneklerini sunarak, gönüllere dokunan Belediyecilik anlayışı ile ikinci 5 yıllık döneminde de başarılı olacağına inancımız tamdır. Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı olarak her daim Belediye Başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz” dedi. 

 

İL KONGRESİ 23 ŞUBAT’TA

 

İlçe kongresinin ardından çalışmalara başladıklarını belirten Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin 16 Şubat’ta, Tekirdağ İl Kongresi’nin 23 Şubat’ta, İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nin de 29 Şubat’ta yapılacağını söyledi. Dönmez, parti çalışmaları ile ilgili de Belediye Başkanı Vahap Akay’a bilgi verdi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU