Hoş Geldin Bebek ziyaretleri devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; Kor, Malkoç ve Çaylak ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim etti. Başk

GÜNDEM 21.01.2020 13:13:00 0
Hoş Geldin Bebek ziyaretleri devam ediyor

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Çerkezköy Sağırlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Koray Malkoç ve eşi Zeynep Malkoç çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen oğulları Ediz Can Malkoç’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Malkoç çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Malkoç ailesi, proje için Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik etti.

 

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Başkan Akay, daha sonra Dursun – Deniz Çaylak çiftini ziyaret etti. Çaylak çiftinin dünyaya yeni gelen bebekleri Kuzey Çaylak’a da uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulunan Akay, aileye Hoş geldin Bebek hediye paketlerini takdim etti. Başkan Akay son olarak Efendi – Nurgül Kor çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen kızları Hazel Kor’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek hediye paketini de Kor çiftine takdim etti. Başkan Akay, "Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi. Hoş Geldin Bebek ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi Erdal Zengin de Başkan Akay'a eşlik etti. 

 

 

Haber / Buse SERİN