Belediyeden çocuklara karne hediyesi

Kapaklı Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çocuklar için tiyatro oyunu düzenledi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Çocuklarımıza karne hediyesi vermek istedik. Tatil günle

GÜNDEM 16.01.2020 14:44:00 0
Belediyeden çocuklara karne hediyesi

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün tiyatro günleri etkinlikleri kapsamında "Üreten Köy Müzikali" adlı tiyatro oyunu minik tiyatroseverlerle buluşacak. 2 seans olan tiyatro oyunu, 23 Ocak Perşembe günü saat 13.00 ve saat 15.00 'da Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Konferans Salonu'nda ücretsiz olarak sahnelenecek.

 

ÜCRETSİZ SAHNELENECEK

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çocukların daha verimli bir tatil geçirmeleri için "Üreten Köy Müzikali" adlı  tiyatro oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceklerini belirtti. Çetin, "Amacımız çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmeyi ve kültürel anlamda da kendilerini geliştirmesini istiyoruz.Çocuklarımıza hem karne hediyesi vermek hem de tatil günlerini faydalı etkinliklerle geçirmelerini sağlamak adına güzel bir program hazırladık. Bu oyunları izlerken hem öğrenecek hem de eğlenecekler. Tüm çocuklarımızı eğitim dönemi boyunca gösterdikleri gayret için kutluyor ve şimdiden iyi seyirler diliyorum." diye konuştu.

 

Haber / Buse SERİN