GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI'NDAN İKİNCİ "GENÇ HACKATHON" YARIŞMASI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca 13 Şubat'ta ikincisi düzenlenecek "Genç Hackathon" yarışmasının teması "Benim Yurdum" olarak belirlendi. Yarışmaya katılacak takımlardan, K

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 9.01.2020 15:02:00 0
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, geçen yıl “Gönüllülüğün Dijital Hali” sloganıyla düzenlediği ve büyük ilgi gören Genç Hackathon, bu yıl 13 Şubat’ta yapılacak. Bu yılki temanın “Benim Yurdum” olarak belirlendiği yarışmaya katılacak takımlardan, KYK yurtlarında sunulan hizmetlerin geliştirilmesine yönelik yenilikçi, uygulanabilir, ölçeklenebilir, sürdürülebilir ve yönetilebilir çözümler geliştirmeleri beklenecek.

“GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİNE DEĞER VERİYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin bakanlığı olarak gençler ile her alanda ortak çalışma platformları oluşturmaya çalıştıklarına işaret etti. Gençlerin fikirlerine değer verdiklerini ve çözümleri beraber oluşturmak istediklerini dile getiren Bakan Kasapoğlu,  tüm genç takımları yarışmaya davet ederek, “Gençlerimiz, fikir üretecekler, çalışacaklar ve faydalı bir uygulama üreterek gençliğe katkı sunacaklar" dedi.