Başkan Akay, TEMA Vakfı Gönüllülerini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan, 3 Kasım 2019'da İstanbul Maratonu'na katılan Çerkezköy Koşu Takımı gönüllü koşucuları Seçkin

GÜNDEM 6.01.2020 15:02:00 0
Başkan Akay, TEMA Vakfı Gönüllülerini ağırladı

Başkan Akay, TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan ve beraberindeki Çerkezköy Koşu Takımı Gönüllülerini makamında ağırladı. TEMA Vakfı Çerkezköy Sorumlusu Nilüfer Ceylan, "İstanbul Maratonu’na ilk olarak 2017 yılında katıldık. İstanbul Maratonu’nda katılımın fazla olmasında ulaşımın Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanmış olması çok büyük bir etkendir." dedi. 

 

"HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ"

 

Ceylan, "3 Kasım 2019 tarihinde 208 kişi olarak katıldığımız İstanbul Maratonu’nda toplanan 55 bin 461 TL bağış ile 546 çocuğumuz ücretsiz Ağaç Kardeşliği Projesi’nden faydalandı. Kentimizde TEMA Vakfı’nın çalışmalarına her zaman verdiği destekten dolayı Çerkezköy Belediyemize minnettarız. İklim değişikliği konusunda da Çerkezköy Belediyesi’nin yapacağı çalışmalara her zaman destek vereceğiz ve ortak çaba sarf edeceğiz." dedi. 

 

"BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK"

 

TEMA Vakfı'na verdiği destekten dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a teşekkür eden Nilüfer Ceylan, "TEMA Vakfı çalışmalarına verdiği destek ile toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünyaya bir adım daha yaklaştık. TEMA Ailesi olarak verdiğiniz destekten dolayı tüm doğa gönüllüleri adına teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

AKAY'A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİLER

 

Nilüfer Ceylan ve Çerkezköy Koşu Takımı Gönüllüleri ziyaret sırasında Başkan Akay’a teşekkür plaketi ve ağaç uzmanı, doğa kitapları ödüllü yazarı William Bryant Logan’ın bir tasarım ve toplum bilimleri okulu olarak gördüğü meşe ağacının insanlık tarihindeki yerini anlattığı ‘Meşe Medeniyetin Çerçevesi’ isimli kitabını hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay, "Çerkezköy Belediyesi olarak daha yeşil, daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TEMA Vakfı’nın her türlü projelerine destek olmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN