"Her platformda Kırklareli OSB'yi anlatıyoruz"

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Adana Kozan'da faaliyet gösteren Agrotolia Gübre Pazarlama Sanayi A.Ş.'nin sahipleri İskender Ulutaş ve Arif Arıca ile Kırklareli merkez ilç

GÜNDEM 6.01.2020 13:26:00 0
"Her platformda Kırklareli OSB

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) yatırım yapmak isteyen yatırımcıların sayısının gün geçtikçe artmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

 

"YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

 

Başkan Ilık, "Kırklareli’nin ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli OSB’yi anlatıyoruz ve olumlu sonuçlar alıyoruz." ifadelerini kullandı. Ilık, “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tün platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

KIRKLARELİ OSB'DE FABRİKA KURMAK İSTEDİLER

 

KTSO Başkanı Ilık, bu kapsamda Adana Kozan’da faaliyet göstermekte olan Agrotolia Gübre Pazarlama Sanayi A.Ş.’nin sahipleri İskender Ulutaş ve Arif Arıca ile Kırklareli merkez ilçede faaliyet gösteren Barış Otomotiv’in sahibi Barış Özcücecik'in Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiklerini söyledi. Ilık, "Kendilerine Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanları hakkında geniş ve bilgilendirici bir sunum yaptık. Yaptığımız bilgilendirmeden memnun kaldıklarını ifade eden şirket sahipleri, Barış Otomotiv’in sahibi Barış Özcücecik’in aracılığı ile Kırklareli OSB’de fabrika kurmak istediklerini ifade ettiler. Yapacakları bu yatırım ile yurt içine ve yurt dışına Organik Gübre Ticareti yapmak istediklerini dile getirdiler.” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN