Polis 13 adrese eş zamanlı çöktü

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, H

GÜNDEM 5.01.2020 14:14:00 0
Polis 13 adrese eş zamanlı çöktü

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Hıdırağa Mahallesi'nde silah, uyuşturucu, kaçakçılık ve hırsızlık suçlarına yönelik operasyon düzenledi. 

 

200 POLİS KATILDI

 

200 polisin katıldığı operasyonu İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcısı Fatih Bozboyacı ile Çorlu Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu yönetti. Polis ekipleri, 13 evde arama yaparken, bir evde yapılan aramada yatağın altına gizlenmiş silah, çuvalın içinde av tüfeği, halıya sarılmış tabanca ve mermiler ele geçirildi. Ev sahibi gözaltına alınırken, dedektör köpek 'Larissa'nın bahçedeki tuğlalara tepki vermesi üzerine yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi. Ev sahibi U.Ç. de gözaltına alındı.

 

POLİS GİRMESİN DİYE PİTBULL ALMIŞ

 

Arama yapılacak evlerden birinin kapısının kilitli olması nedeniyle kapı özel harekat timleri tarafından koç başı ile kırıldı. Uyuşturucu tacirlerinin evlerinin bahçesinde pitbull cinsi köpek beslemeleri dikkat çekerken, aynı mahalledeki bir bakkalda yapılan aramada da 55 litre yapma içki, tütünle doldurulmuş 16 bin 700 makaron ve 1 otomatik av tüfeği ele geçirildi. Operasyonda 1 çalıntı motosiklet de polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 1 silah, 5 tabanca, 4 av tüfeği, çalıştı elektronik malzemeler ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ