Çerkezköylü motosikletçiler Başkan Akay'ı ziyaret etti

Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonlar Ödül Töreni'nde ödüle layık görülen Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcuları Soner Metin ve Mehmet Okuyan, Çerkezköy Belediye BaşkanÄ

GÜNDEM 2.01.2020 16:29:00 0
Çerkezköylü motosikletçiler Başkan Akay

28 Aralık Cumartesi günü Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Motosiklet Federasyonu Şampiyonlar Ödül Töreni’ne katılan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcuları Mehmet Okuyan ve Soner Metin, şampiyonadan kupalarla döndüler.

 

"ENDURO E3 EN ÜST GRUPTA 3’ÜNCÜ OLDUM"

 

Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcusu Mehmet Okuyan, 2019 yarış sezonunda 6 branşta toplam 44 kategoride düzenlenen Türkiye şampiyonalarında sporcuların, 1 yıl içinde topladıkları puanlar sonucu Şampiyonlar Ödül Töreni’ne davet edildiklerini söyledi. Okuyan, “Soner Metin, 2019 yılı içinde farklı zamanlarda katıldığı 4 yarışta elde ettiği başarılar neticesinde Süper Enduro C Grubu şampiyonu oldu. Ben de 2019 yılında 1 yarış eksiğim olmasına rağmen Enduro E3 En Üst Grupta 3’üncü oldum." ifadelerini kullandı.   

 

"SPORA VE SPORCUYA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Elde ettiğiniz başarılarla kentimize bir kez daha gurur yaşattınız. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcuları Mehmet Okuyan ve Soner Metin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Ozan URTEKİN