Çorlu TSO da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, yılın son meclis toplantısını yaptı. Toplantıya Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'da katıldı. 

GÜNDEM 29.12.2019 12:00:00 0
Çorlu TSO da yılın son meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan’ın konuşmasıyla başladı.

 

"ÜRETİMİ DAHA FAZLA OLSUN"

 

Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan'ın konuşmasının ardından Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'da bir konuşma yaptı. Yıldırım, "İnşallah 2020 yılı 2019 yılından daha güzel, daha bereketli, daha fazla kazancı olan, ekonomimizin daha güzel yerlere geldiği bir yıl olur. Değerli sanayicilerimiz ekonomiye verdiğiniz katkıda inşallah daha iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum. Daha bereketli bir yıl olsun inşallah 2020, üretimi daha fazla olsun. Sizleri kutluyorum, Türkiye’nin ekonomisine ciddi katkılarda bulunuyorsunuz. Sayılarınızın daha çok olması için bizde devlet olarak elimizden geleni yapacağız. Üretime katkıda bulunmak için ne tür adımlar atılması gerekiyorsa yapmaya gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

VOLKAN'I TEBRİK ETTİLER

 

Toplantı sonrasında  Vali Aziz Yıldırım,  Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan ile birlikte ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan'ın makamına geçerek Dünya Odalar Federasyonu Yönetim Kurulu’na seçilen Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan’ı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE