Kapaklı'da yeni bir siyaset başlayacak

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Seyfi Özgerçek, işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle meclis üyeliği görevinden isti

GÜNDEM 27.12.2019 17:09:00 0
Kapaklı

Dün saat 16:00’da parti binasında konuya ilişkin basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Seyfi Özgerçek arkadaşımız işlerinin yoğunlu ve sağlık sorunları sebebiyle meclis üyeliğinden istifa etti. Kararına saygılıyız. Meclis sıralamamıza göre Erdinç Yılmaz geliyordu. Erdinç Yılmaz da ilçe başkan adayı olduğundan belediye meclis üyeliğinden o da feragat etti. Sıra Turan Çakan arkadaşımıza geldi. Önümüzdeki süreçte Seyfi Özgerçek’in yerine bizi belediye meclisimizde Turan Çakan arkadaşımız temsil edecek. Kendisine başarılar diliyorum. Kendisi önceki dönemde de meclis üyemizdi” dedi. 

 

KONGREYE DAVET ETTİ

 

12 Ocak 2020 Pazar günü ilçe kongresinin yapılacağını belirten Seçkin, tüm üyeleri ve vatandaşları ilçe kongresine davet ederek “Kongremiz Kapaklımıza, ilimize hayırlı uğurlu olsun. Seçilecek arkadaşımız kim olursa biz her zaman tecrübemizle, her şeyimizle yanında olacağız. Başarılı bir dönem geçmesini diliyorum. Ayrıca yeni yılın ülkemize sağlık, barış, huzur, adalet, mutluluk getirmesini diliyorum. Her şeyin vatandaşlarımızın gönlünce olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KÖKLÜ BİR PARTİ”

 

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin köklü bir parti olduğunu söyleyen Seçkin “Kişilere bağlı bir parti olmadığı için gelen arkadaşlarımız daha iyisini yapmak için gayret ederler. Her şeyin başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu. Seyfi Özgerçek de “İşlerimin yoğunluğundan ve yazın geçirdiğim sağlık sorunundan dolayı biraz kendime vakit ayırma adına başkanımın bilgisi doğrultusunda istifa ettim. Benim de inandığım bir şey vardır. Verimli olamadığın zaman o koltuğu da işgal etmenin bir anlamı yok. İşlerim yoğun olduğundan dolayı sık sık izin almak gerekiyor. Özel sektörde de sıkıntı olabiliyor, işe zaman ayırmak gerekiyor. O yüzden ben de verimli olamayacağımdan dolayı arkadan gelen arkadaşımın önünü açmak için böyle bir karar aldım. Aldığım kararın da arkasındayım. BU süreçte de herkesin saygı duymasını bekliyorum” dedi. 

 

“PARTİMİZ BİZİM ASIRLIK ÇINARIMIZ”

 

İlçe Başkan Adayı olan Erdinç Yılmaz’a da çıktığı yolda başarılar dileyen Özgerçek, “Turan Çakan arkadaşımızın da mecliste bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Biz yıllardan beri bu partinin arkasında, gece gündüz demeden mücadele ettik. İlçe yönetimimizin önderliğinde bize düşecek bir görev olduğunda yine sahalarda olacağız, yine çalışacağız. Partimize küsmeden çalışarak partimize her zaman hizmet edeceğiz. Biz partiliyiz. Bizim için kişiler gelip geçicidir. Ama parti bizim asırlık çınarımız. Yaşamaya devam edecek, biz de yaşatmaya devam edeceğiz. Sahada var gücümüzle Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

“BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

CHP Kapaklı İlçe Başkan Adayı Erdinç Yılmaz da “Seyfi ağabeyimizle biz yıllardır tanışıyoruz. Şu anki görevinden ayrılmış olabilir ama partilimizdir. Turan ağabeyimize bu görev nasip oldu. Bizler büyük bir aileyiz, köklü bir partiyiz. Bir asırlık bir partiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde kesinlikle küslük, kırgınlık olmaz. Hoşgörülü bir partidir. İnsanlara insan olduğu için değer veren bir partidir. Bizim de bir kongre sürecimiz var. Yaklaşık 10 haftadır bu kongre süreci için canla başla çalışıyoruz. 2020 yılı bize uğur getirecektir. 2020 yılından sonra gerçekten yeni bir çizgi gelecek, Kapaklı’da yeni bir siyaset başlayacak. Her şeyin güzel olacağını zaten en başından söylemiştim, bunun da sonuna kadar arkasındayım. 2020 yılının ülkemiz adına sağlık, mutluluk getirmesini, savaşsız, insanların insanca yaşayabileceği güzel bir yıl olmasını diliyorum” dedi. 

 

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

 

Seyfi Özgerçek’in yerin belediye meclis üyesi olarak görev yapacak olan Turan Çakan da “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir aileyiz. Cumhuriyet Halk Partisi içinde verilen görevleri ben bir bayrak yarışı olarak düşünüyorum. Dün bu görev Seyfi arkadaşımızdaydı, bugün bende. Yarın da bu görev partili bir başka üye arkadaşımıza verilecektir. Biz, verilen bu görevleri her zaman partimizin çıkarları ve hedefleri doğrultusunda her zaman içeriye taşıyacağız ve görevimizi layıkıyla yapacağız. Her zaman yerelde ve genelde partimizi iktidara taşımak için çaba gösterip, hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU