Haber Bülteni Dergisi'nin ilk sayısı dağıtıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından belediye çalışmalarının tanıtıldığı ve içinde birçok konun yer aldığı, Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni dergisinin ilk sayısı çıktı. Derg

GÜNDEM 27.12.2019 15:04:00 0
Haber Bülteni Dergisi

Marmaraereğlisi'nden Haber Bülteni Dergisi ile ilgili yapılan açıklamada, "Yılbaşına özel ilk sayısı çıkan ve bundan sonra düzenli periyotlarda çıkacak olan dergi bir taraftan belediyenin yıl içerisinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve çalışmaları vatandaşa sunarken, diğer taraftan da Marmaraereğlisi ile alakalı merak edilen birçok meseleyi kamuoyunun bilgisine sunmakta. Dergi de Marmaraereğlisi Belediyesi’nin yaptığı alt yapı çalışmaları ve hizmetlerin yanında, kültürel belediyecilik kapsamında gençlere yönelik hizmetlerden, sosyal sorumluluk projelerine kadar, birçok aktivite ve faaliyetin ayrıntıları yer almakta." ifadelerine yer verildi. 

 

Marmaraereğlimizi ve Bizi Anlattık

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata da, dergi ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizdeki vatandaşlarımızı hizmetlerimizden haberdar etmek, Marmaraereğlisi’nde olup bitenleri duyurmak amacıyla böyle bir çalışma hazırladık. Kısacası yönetime geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarımızı, Marmaraereğlimizi ve bizi anlattık. Marmaraereğlisi Belediyesi Haber Bülteni Dergisi, yılbaşı takvimi ve yılbaşı tebrik kartları Marmaraereğlisi genelinde belediye personelleri tarafından dağıtılarak vatandaşlara ulaştırılıyor." ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN