Başkan Kadir Albayrak'tan Malkara çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

GÜNDEM 17.12.2019 15:00:00 0
Başkan Kadir Albayrak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Elmalı, Karacahalil, Gözsüz, Allıışık, Yaylagöne, Yılanlı, Hemit, Kürtüllü, Çavuşköy, Haliç ve Sarıpolat Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek sohbetlerde bulundu. Başkanlar vatandaşların sıkıntılarını dinleyip bol bol not aldı. Ziyaretlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Malkara Belediyesi'nin ilçede devam eden çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında detaylı bilgiler verdiler.

 

‘MALKARA BELEDİYESİ’NE ZİYARET’

 

Mahalle ziyaretlerinin ardından Malkara Belediyesi’ni ziyaret ederek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile bir araya gelen Başkan Albayrak, ilçede hayata geçirilen ve önümüzdeki dönem için planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde hareket ederek ilçeyi daha yaşanılabilir bir hale getireceklerini söyledi. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Ulaş Yurdakul’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

‘MALKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ’

 

Daha sonra Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay’ı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak,  Malkara Kent Konseyi’nin ilçede gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı ve uyumlu bir şekilde Malkara ilçesi için çalışacaklarını ifade etti. 

 

“HALKÇI BİR ANLAYIŞLA MESAİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Başkan Kadir Albayrak ile Ulaş Yurdakul, Malkara ilçesinde pazartesi günleri kurulan halk pazarını da ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Albayrak ve Başkan Yurdakul, vatandaşlarla da görüşerek talep ve önerileri dinledi. 

 

‘TRAKYA BÖLGESİ’NİN EN BÜYÜK ET KOMBİNA TESİSİNE ZİYARET

 

Malkara programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Trakya Bölgesi’nin en büyük, Türkiye’nin de sayılı tesisleri arasında yer alan Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini de ziyaret eden Başkanlar, tesisin 2 aylık faaliyet dönemindekihizmetleri, çalışma sistemi, kapasitesi ve personel yapısı hakkında teknik personelden bilgi alarak tesiste incelemelerde bulundu.  Ziyaretlerde; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ile Sertaç Balyemez, Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Recai Örs, Gökhan Doğan, Ramis Özeren, Bahadır Uysal, Birsen Karataş, Ahmet Tezcan, TESKİ Malkara Şube Müdür Vekili Nazmi Sağdıç, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay,  Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

 

Haber / Murat YAYIN