Kapaklı'nın sorunlarını muhtarlardan dinledi

Kapaklı'da düzenlediği muhtarlar toplantısında muhtarlarla bir araya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı'nın sorunlarını onların ağzından dinlerken, vatandaşların ihtiyaçlarÄ

GÜNDEM 12.12.2019 17:34:00 0
Kapaklı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi gereğince, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan “Muhtarlarla Buluşma Toplantıları’nın Aralık ayı toplantısı Kapaklı’da yapıldı. 

 

ARALIK AYI TOPLANTISI KAPAKLI’DA YAPILDI

 

Dün saat 14:15’te Kapaklı Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen muhtarlar toplantısına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. 

 

DEMOKRASİNİN YAŞANDIĞI ÖRNEK BİRİMLERDEN BİRİ

 

Muhtarlıkların, demokrasinin birebir yaşandığı örnek birimler olduğunu kaydeden Vali Yıldırım, o nedenle muhtarların işinin çok önemli olduğunu kaydetti. Muhtarlarla birlikte onların görev yaptıkları mahallelerdeki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için hep beraber ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Yıldırım, Kaymakamlarla, emniyetle, jandarmayla ve tüm kurumlarla nerede kimin neye ihtiyacı varsa giderme gayreti içinde olacaklarını söyledi. Vali Yıldırım’ın ardından tek tek söz alan mahalle muhtarları, mahallelerinin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını ilettiler. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU